saya nak first give away from de'din

salam n hi all!!!
lama sungguh si pelangi nie menghilangkan..
blogwalking pon sudah kurang..kepada semua cik pelangi meminta maaf ini semua terjadi adalah disebkan kebizian yang melanda cik pelangi..


dah2!!! tak cakap bnyk2 ...cik pelangi nk bwat en3 kali nie pasai contest yg telah cik daimie a.k.a  http://www.nanamoonstar.blogspot.com/  tag cik pelangi...nie blog tuan punya contest..de'din...serius tak tahu nk tulis pe tapi yang pasti contest nie nampak dan terasa cam menarik dan disebkan itu la saya mahu join ini contest..



ini hadiah yang ditawarkan..
1st   : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd  :Top up RM 10
3th   :Top up RM 5


cam ne tertarik menarik dan kau memang debom x??..
hehhee...

t-shirt itu telah ditaja olehhh!!!
teng teng tengg!!!



STRAWBEARU 


ok bg mengakhiri dan mencukupkan syarat
contest nie..
cik pelangi nk tag...

kepada mereka semua harap maaf kerana
main petik je nama korang.. :(

nway, nie syarat2 contest...
1) Buatkan satu entri bertajuk 'Saya nak first Give away from De'din '
2)(Jangan lupa link blog De'din dalam entri tu)
3) listkan hadiahnya !
4) tag 3 blogger dan pastikan mereka mengetahuinya !
5) tinggalkan link Entri Giveaway dibawah entri ini
6 ) dan mention kan penaja tshirt tersebut iaitu :

p/s: sumpah terabor en3 nie.. "=.=

ske like lah.. :) ta ske?? sila komen.. :)

3 berceloteh:

kyna said...

awwww...
kyna join skli la..
nice entri..follow sini..
follow back ea :)

miss_rainbow said...

thanks kyna...
meh ramai2 kita terjah contest nie..
:)

amyra zin said...

thanx tag taw. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...