Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

salam and haii.. fuh! bersemak da blog nie.. 
tgh2 stalker blog nie, ternampak sis lala cakap dye tag azie..uwaa..bestnyaa! 

jom join contest nie ladies.. :) contest nie by farina hunny 


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )


HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012
-atau maybe dipanjangkan-


okey nie pic yg azie pertarungkan.. :) 


ehem2.. pic tudung sekolah boley la ye? hehe.. :) 


ehem2.. mangsa2 tag ku.. hehe... 




notakaki : semoga siti hazimah berjaya dalam spm.. :)




ske like lah.. :) ta ske?? sila komen.. :)

6 berceloteh:

Nicaa said...

comel je die... :)

KorN said...

gudlak....

mizsfatima said...

good luck yer...

Farina Hunny said...

♥ good luck . thanks for joining :)

aisyabdullah said...

dr segmen yg same..nice in hijab.
btw done follow and nice to meet u ^_^

ikaa sharin said...

gudluck yee awk :)

#hai tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...