over thinking


kebanyakkan orang selalu kaitkan takdir dengan setiap apa yang terjadi
memang didalam islam ada tertulis pasal takdir tapi kita juga dinasihatkan untuk tidak menyerah pada takdir 

benda yang selalu terjadi dalam sesuatu perhubungan dan almostnya 
perempuan yang akan mulakan sesuatu pergaduhan atau point 
sebab perempuan ini memang dilahirkan sebagai overthinking . .

benda itu elok girls , tapi kita kena pandai gunakan ia . .
janganlah hanya bila benda kecil pun kita terlalu fikirkan

macam bila boyfriends tak angkat call , kita terus fikir dia dah tak sayang kita
dah ada orang lain . .boleh untuk berfikiran seperti itu tapi perlu melihat 
pada keadaan , misalnya memang hubungan korang itu hambar dan incik boyfriend 
memang menunjukkan tanda2 sudah ada yang lain . . yes girls
u need to think and be overthinking but ! 
fikir macam mana nak solve problem korang bukan nya 
fikir nak serang perempuan tu atau membuat sesuatu yang bodoh . .

so , apa yang boleh katakan kat sini over thinking ini ada yang
optimis dan ada yang perimis . .

bagi yang optimis is good tapi yang perimis , you better watch out . .

kata-kata copy paste :

"orang persimis akan nampak kesukaran di dalam setiap peluang. Dan orang optimis pula akan nampak peluang di dalam setiap kesukaran" - Winston Churchill



ske like lah.. :) ta ske?? sila komen.. :)

4 berceloteh:

Cik Bluewendy Wendy said...

boys don't think, girls over thinking...hahahahaha~ rindu adik

Zita said...

Pompuan mmg mcm tu..hehe

miss_rainbow said...

@Cik Bluewendy Wendy betul tu kak . . heee :) rindu akak jugak :)

miss_rainbow said...

@Zita yup betul tu . . perempuan memang begitu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...