mereka idola saya!

hye all..
haih, pas nie blog nie tak taw lagi akan aktif lagi atau tak selama setahun.. almaklumlah saya balik menjadi pelajar calon SPM = SOALAN PALING MUDAH .. jadi HARAP MAK NYAH nye.. :P
hehe.. saya bakal rindu sama GENG BLOGGER SENGAL.. dan tengs all to all sweet memories..
i love u all..
*pic tak de kena mengena.. 

mereka adalah idola saya.. mereka blogger yg super sengal dan the best! 

*akak2 yg terbest.. ta sombong.. sengal pulak tu.. memang best.. 
nk kenal.. klik2 je blog dye.. nways, cantik aw orangnye.. dan paling best sporting.. nk buat gila gan mereka memang boley.. :) mereka idola saya.. harap boley jadi cam mereka.. :)


*abg otai yg terbest.. serius terbaik.. memang idola pelangi.. :) 
terbaik aw.. chat gan dyeowng almatnye selagi ayah ta ugut nk tutup p1..
selagi tu pelangi ta ley berenti.. :)


mereka2 otai2 blogger yg thr best bagi pelangi.. sayang korang..
yang mane tak tersenarai tu sowi ye.. nk kejar masa nk balik kampung nie..
hehe... 

hope boley jumpe korang lagi.. pas nie pelangi kat kampung dan kampung saya macam zaman purba ckit internet nie tak de.. huhu.. sedih jap.. :) 
love u all.. :)


ske like lah.. :) ta ske?? sila komen.. :)

11 berceloteh:

Saddila said...

ehh link blog kite ade la ?? kita tak bagus mana pun . tak boleh jadi contoh -_-'

hey sayang . balik kampung hati2 . semoga selamat pergi dan balik ke destinasi . amin :))

♪ cik katak ♪ said...

yg lap u.. mmuuaahhh
tapi akak x cukup bagus untuk jadi idola dik..
btw maceh ya.. :)

DianaAzis said...

Dear, ramai lagi yang otai..diana pun baru je ni..anyway, take care tau balik kampung :)

Aida Omar said...

tapi akak bukan otai la..huhu. baru lagi dibidang ini. apa2 pun akak sayang kamu dik..T_T tetiba terharu. Hati2 dear balik kpg..akk pasti merindui kamu dear.

Cikgu Jaja™ said...

hoh :-O

baik2 balik kg tu budak..muahs!

mohdhazlan Dreadlock said...

jagadiri leklok ...jgn mandi sungai ...

salam sayang :P

Phat said...

belajar rerajin nanti ..jgn jadi mcm abg phat belajar x tinggi mana

Aaron Aziz said...

takdek laa adik..blog abang biasa-biasa je..blog adik ni lagi awesome tau..btw..good luck SPM..jangan lupakan kekacakan abang ni yerk.!!

zaty said...

singgahhhh!wah byk blog yg best2 yaa.hee..jemput ke blog kak zaty dear.thanks :DD
http://hisomi.blogspot.com/

xmbmrx said...

My first giveaway, Join lah kalau sudi :D

http://xmbmrx.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-wm-erlysa-athirah.html

Syaifuddin said...

follow u follow me back ..nice blog and entry .keep it up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...